Darmowe fora dyskusyjne PunBB - za³ó¿ w³asne forum za darmo!
Kuba napisał:
Hmm.Chyba wiecie o tym wywiadzie? Jak nie to proszê poczytaæ kumpel mi to przekaza³ a wiêc wam to zaprezentuje ...:
Po pierwsze Witam serdecznie w imieniu moim i ca³ego forum itibia.pl
Przejd¼my wiêc do konkretów.
1.W jakim mie¶cie mieszkasz?
Zachej: Sosnowiec, woj. ¶l±skie, najwiêksze miasto na ¶l±sku wykluczaj±c Katowice. W sumie to Zag³êbie. A pochodzê z Jaworzna, miasto obok.
Od razu najlepsze pozdrowienia dla Sosnowiczan i ludzi z Jaworzna =)
2.Ile masz lat?
Zachej: Odpowiednio, aby nawi±zaæ konwersacjê
z Tibijczykami :]
3.Czemu akurat Tibia?
Zachej: Hmm, w sumie odgapi³em od allegrowicza xpsystem. I tak zosta³o. A dlaczego Tibia? Biznes.
4.Od ilu lat zajmujesz siê Tibi±?
Zachej: Je¿eli dobrze pamiêtam oko³o 3 lat temu zacz±³em sprzeda¿.
5.Czy osobi¶cie grasz w tibiê?
Zachej: Gra³em. Najpierw Askara, pó¼niej Arcania. Ale to nie gra
dla mnie.
6. Sk±d pomys³ ¿eby za³o¿yc stronê z botami? Czy to mia³o na celu zwiêkszenia popularno¶ci sklepu?
Zachej: Nie, ja nie za³o¿y³em tibiasoft.com; Pomys³odawc±, za³o¿ycielem i w³a¶cicielem by³ Yogi. Kiedys, aby zwiêkszyæ renomê strony- poszukiwa³ na allegro sprzedawcy Pacców. Jako, ¿e mia³em najwiêksz± renomê- napisa³ do mnie i zaoferowa³ "wspó³pracê". By³ to listopad/grudzieñ 2006r. Od tego czasu sta³em siê nieodzown± czê¶ci± serwisu
. Wprowadzi³em ludzi odpowiedzilanych za sprzeda¿
PACCów za GP.
A co do strony- odkupi³em j± wraz ze znajomym kilka msc temu, do tej pory staram siê doprowadziæ j± do porz±dku.
7.Ile miesiêcznie zarabiasz na sprzeda¿y tibijskich rzeczy?
Zachej: Nie sprzedajê rzeczy tibijskich. Handlujê tylko PACCami. A zrobek to moja indywidualna i wewnêtrzna sprawa.
8.Czy sprzedajesz co¶ jeszcze oprócz u³atwieñ do Tibi?
Zachej: Prowadzê dzia³alno¶æ gospodarcz±. Oprócz PACCów sprzedajê tak¿e perfumy, prowadzê stronê www.zachej.pl , a tak¿e jestem w³a¶cicielem stoiska piekarniczo-cukierniczego (pozdrowienia dla klientów, którzy tam przyje¿d¿aj± zap³aciæ za PACCa =) )
9.Ile po¶wiêcasz czasu sprzeda¿y PACC?
Zachej: Teraz... nie wiem. Do tej pory- 95% wolnego czasu. Du¿a ilo¶æ zamówieñ
.
10.Do kiedy masz zamiar zajmowac siê tym?
Zachej: Tak d³ugo, a¿ bêdzie to op³acalne i bêdzie to mia³o sens.
Wiêc ¿ycze ci aby to siê spe³ni³o i na koniec mo¿esz kogo¶ pozdrowic
Zachej: Do wszystkich pozdrowieñ dorzucam pozdrowienia dla ekipy tibiasoft.com